Despre noi

Suntem o companie de transport produse petroliere ce oferă soluții complete companiilor naționale și multinaționale cu care lucrăm.

Având la bază profesionalismul și experiența practică a echipei, Top Premier SRL are ca scop satisfacerea celor mai înalte standarde de performanță și calitate în domeniu.

De la înființare și până acum, am oferit soluții complete și profesionale marilor companii din România, soluții care au avut un impact maxim în performanța și valoarea pe termen lung a acestora.

Soluțiile oferite clienților noștri au la bază conceptul potrivit căruia transportul de produse petroliere trebuie să fie realizat de către specialiști prin alocarea resurselor adecvate, permițând clientului să obțină rezultatele scontate pe termen lung.

Noi ne ajutăm clienții să exceleze în toate liniile de business în care suntem implicați, eliminând împreună constrângerile și implementând strategiile adecvate.

Viziunea noastra

În calitate de transportator național, transportând peste 1.2 milioane de tone de produse petroliere pe an, Top Premier are experiența și tehnologia de ultimă oră pentru a livra produsele dumneavoastră eficient și atent.

Toate vehiculele și cisternele Top Premier se ridică la standardele Europene privind ADR, Protecția Muncii și Protecția Mediului.

De ce suntem buni?

Profesionalism

Avem afaceri de ani de zile, avem camioane de top, containere și toate celelalte echipamente.

Profesionaliști

Experții noștri au petrecut ultimii ani excelând prin extinderea de abilități și cunoștințe practice.

În timp util

Știm căt de important este timpul pentru un transport, așa că lucram la un program strict!

Accesibili

Prețurile noastre au sens! Acest lucru se aplică pentru toate serviciile noastre!